LED dansvloer

Wilt u een LED dansvloer huren

Voor het huren van een LED dansvloer bent u bij Estaloca in Mierlo aan het juiste adres. Wij verhuren deze dansvloeren aan evenementen zoals festivals, trouwerijen en bedrijfsevenementen. De vloer is met gemak aan te leggen door onze expert. Uw evenement wordt net wat spectaculairder als u een verlichte dansvloer laat leggen. Het zal de gasten gelijk uitnodigen om erop te dansen. Uw feest wordt gegarandeerd een tijd om nooit meer te vergeten voor u en uw gasten.

Wij werken met LED verlichting

Onze dansvloer is uitsluitend verlicht met LED verlichting. Het energieverbruik is een stuk lager dan met gewone verlichting en dat scheelt u dus veel stroom. Bijna iedereen kan van deze spectaculaire dansvloer genieten omdat de opstap laag is. Zo kunnen mensen die slecht ter been zijn met minder moeite op de dansvloer komen. Wilt u uw dansvloer laten leven? Huur dan een vloer met LED verlichting bij Estaloca. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over deze verlichting.

Leveren van de vloer

Wij kunnen de vloer leveren op verschillende feesten. Wij kunnen de dansvloer bijvoorbeeld in uw tuin aanleggen zodat uw tuinfeest een groot feest wordt. Wij kunnen overigens ook leveren voor:

  • Bruiloften
  • Festivals
  • Bedrijfsevenementen
  • Housewarmings

Onze specialisten zullen ervoor zorgen dat de LED vloeren vakkundig worden aangelegd. Wij kunnen op veel locaties leveren, maar er zitten wel enkele voorwaarden aanvast. Zo moet de locatie per vrachtwagen bereikbaar zijn en de vloer moet gelijkvloers zijn. De trap op met de LED dansvloer is geen mogelijkheid. Daarnaast moet de ligplaats verhard en egaal zijn en moeten de voetpaden naar de locatie breder zijn dan 80 centimeter. Is dit allemaal het geval? Dan komen wij de LED dansvloer graag bij u neerleggen.

led vloer

Meer weten?

Heeft u interesse in een LED dansvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u, als u wilt,meer informatie verstrekken. U kunt ons telefonisch bereiken via 0622250684 en via de e-mail op info@estaloca.nl. U kunt bij ons ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo weet u direct waar u aantoe bent.