Verlichte vloer Eindhoven

Op zoek naar een verlichte dansvloer Eindhoven?

Heeft u binnenkort een feest of een evenement en wilt u uw vloer laten opvallen? Estaloca verzorgt naast licht en geluid ook verlichte dansvloer Eindhoven. Deze vloer is glad en bestaat uit meerdere losse panelen. Deze panelen kunnen van kleur veranderen en dat zorgt voor een spectaculair effect op de vloer. De gasten op uw evenement zullen versteld staan.

Wij gebruiken LED verlichting voor een verlichte dansvloer Eindhoven

Estaloca maakt voornamelijk gebruik van LED verlichting in de dansvloer. Het energiegebruik is hierdoor een stuk lager dan reguliere verlichting. De opstaphoogte van onze dansvloer is laag. Dat betekent dat veel mensen van dit prachtige effect kunnen genieten. Laat uw feest slagen en neem contact met ons op. Wij maken van uw feest een nog grotere sensatie. Wij leveren de verlichte vloeren vanaf 30 euro per vierkante meter. Uw feest is nog nooit zo geweldig geweest. De vloer zorgt voor een perfecte mix van licht en sfeer. Uw bezoekers zullen helemaal uit hun dak gaan op deze fantastische ervaring. Het evenement of feest wat u organiseert wordt een echte topper!

LED vloer groen

Plaatsing verlichte dansvloer Eindhoven

Estaloca is al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van een verlichte vloer. We proberen het mogelijk te maken om bij iedereen een dansvloer aan te leggen, maar in sommige gevallen komt er meer bij kijken. Allereerst moet de locatie van uw evenement per vrachtwagen beschikbaar zijn, anders wordt het voor onze chauffeurs lastig om de verlichte panelen op locatie te krijgen. Ten tweede kunnen wij niet leveren op een locatie waar wij de trap opmoeten. De locatie moet zowel binnen als buiten trapvrij zijn. Als derde moeten de ligplaats egaal en verhard zijn en als laatste moeten de looppaden breder zijn van 80 centimeter. Als dit het geval is kunnen wij de verlichte vloer voor uw evenement plaatsen.

Wilt u meer informatie voor een verlichte dansvloer Eindhoven?

Wilt u meer weten over het huren van een verlichte dansvloer Eindhoven? U kunt dan contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0622250684 en via de e-mail op info@estaloca.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u graag vrijblijvend een offerte aanvragen voor het verlichten van de dansvloer? Ook dan staan wij voor u klaar. Wij luisteren graag naar uw wensen en zullen deze meenemen in het maken van de offerte.