Discoshow bruiloft

Wilt u een discoshow bruiloft?

Gaat u binnenkort trouwen en wilt een u een groot feest geven? Estaloca kan u hierbij van dienst zijn. Wij verzorgen al jarenlang licht en geluid voor verschillende evenementen.

Van grote festivals tot kleine aangelegenheden, wij helpen u graag verder. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om een discoshow op uw bruiloft te regelen.

Een complete show met perfect geluid. Tevens is de verlichting hierop aangepast. U en uw gasten zullen volop genieten van de avond.

disco bruiloft

Wensen?

Heeft u speciale wensen voor uw discoshow bruiloft? Het kan bijvoorbeeld zijn dat u een thema in uw show wilt. Dit alles valt te overleggen met onze DJ’s. Wij kunnen uw wensen meenemen in het samenstellen van de discoshow.

Wat wij voor u regelen

Wij zullen uw discoshow bruiloft van begin tot eind regelen. Denk daarbij aan de opbouw van het geluid, het licht en de vloer. Onze experts zorgen ervoor dat de apparatuur vakkundig wordt aangesloten zodat er tijdens de bruiloft niks fout kan gaan. Onze DJ’s staan die avond geheel voor u klaar. Wij werken alleen maar met ervaren DJ’s die precies aanvoelen hoe de avond gaat verlopen. Onze mensen beschikken over ruime podium ervaring en zij kunnen ook optreden als presentator of spreker op uw bruiloft. Uw discoshow wordt gegarandeerd een groot succes.

Discovloer

Het is mogelijk om bij uw bruiloft feest een discovloer neer te leggen. Onze panelen die op de vloer terecht komen zijn voorzien van LED verlichting. Dit kost u bijzonder weinig stroom. Bovendien zorgen de panelen voor een goede sfeer op uw vloer. De kleuren kunnen namelijk in ieder tempo afgewisseld worden. Er zitten wel enkele voorwaarden aan het leveren van een LED vloer. Wilt u weten welke? Neem dan een kijkje op onze website. Daar is uitgebreide informatie te vinden over het plaatsen van een vloer op uw bruiloft.

Bel of mail ons

Wilt u meer informatie ontvangen over uw discoshow bruiloft? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen ook geheel vrijblijvend een offerte voor u maken. U weet dat precies wat de kosten gaan worden voor uw discoshow. U kunt ons bereiken op 0622250684 en via de mail op info@estaloca.nl