Projectverzorging

Estaloca ontzorgt

Estaloca is begonnen als verhuurbedrijf voor licht- en geluidsapparatuur. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een full-service dienstverlening voor feesten, evenementen en theaterproducties. Estaloca ontzorgt u hierbij op het gebied van de organisatie. Wij regelen naast het licht en het geluid ook de complete aankleding van de locatie.

Publieksevenementen

Op het gebied van publieksevenementen nemen wij bijvoorbeeld jaarlijks de organisatie van de feesttent tijdens het carnaval in Nuenen op ons. Wij zorgen voor professionele apparatuur, rigging en DJ’s. Bekijk een impressie van dit jaarlijks terugkerend evenement in ons portfolio.

Bedrijfsevenementen

Wij worden regelmatig ingeschakeld door bedrijven en instellingen voor jubileums, bedrijfsfeesten en recepties. In de afgelopen jaren hebben wij menig bedrijfshal, loods of zaal getransformeerd naar een professionele evenement locatie. Ook hier verzorgen wij, naast de verhuur van apparatuur voor licht en geluid, de aankleding van de zaal.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden op het gebied van projectverzorging? Of heeft u interesse in onze dienstverlening en wilt u rond de tafel gaan zitten om het één en ander te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact. Wij helpen u graag om van uw evenement en onvergetelijke dag te maken!

Estaloca -Totaal leverancier

Estaloca Licht en geluid