Licht en geluid verhuur Brabant

Uw leverancier van licht en geluid in Brabant

Heeft u binnenkort een evenement in Brabant en bent u op zoek naar een specialist op het gebied van licht verhuur, geluid verhuur, rigging en energie? Dan bent u bij Estaloca aan het juiste adres. Ons bedrijf is een totaalleverancier op het gebied van techniek. Wij zijn niet meer weg te denken bij evenementen in Brabant. Onze jarenlange ervaring op het gebied van licht en geluid verhuur zorgt ervoor dat elk evenement van begin tot eind tot in de puntjes geregeld wordt.

Discolampen huren voor evenementen

Om een feest te laten slagen is goede entertainment van groot belang. Estaloca regelt niet alleen uw techniek op evenementen, wij leveren ook complete discoshows. Bent u op zoek naar een goede DJ in Brabant? Dan zit u bij ons goed. Wij werken al jarenlang met onze vaste allround DJ’s. Wij garanderen u kwaliteit omdat wij alleen werken met moderne en betrouwbare apparatuur. Wilt u bijvoorbeeld een discoshow op uw bruiloft? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Hieronder hebben wij een lijst samengesteld waar u onze DJ’s en/of DJ apparatuur en licht en geluid verhuur voor kunt inschakelen.

  • Bedrijfsevenementen
  • Publieksevenementen in Brabant
  • Theater
  • Beurzen
  • Modeshows
  • Privéfeesten zoals bruiloften

DJ apparatuur brabant

Boxen huren? Geen probleem bij Estaloca

Estaloca is de totaalleverancier op gebied van techniek voor uw evenementen. U kunt bij ons professionele apparatuur huren voor al uw evenementen in Brabant. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een geluidsinstallatie en discolampen huren. Dit is bij ons geen enkel probleem. Wilt u gegarandeerd zijn van de beste kwaliteit geluid op uw evenement? Dan kunt u bij ons boxen huren van het merk Electro Voice. Kiest u voor Electro Voice dan kiest u voor kwaliteit. U kunt bij ons zelfs een ervaren dj met bijbehorende professionele dj apparatuur huren. Met de professionele apparatuur van Estaloca maakt u van elk evenement in Brabant een geslaagd feest.

Dansvloeren met feestverlichting huren

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van de verlichte dansvloer. Daarbij maken wij gebruik van LED-techniek. Daardoor ontstaat er een mooie dansvloer, die diverse kleuren kan aannemen. Deze LED dansvloer maakt uw feest uniek want het geeft net dat beetje meer. Wilt u meer weten over een dansvloer huren in Brabant? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Naast dansvloeren kunnen wij ook verhuur electro voice voor u regelen. Zo wordt het geluid op uw evenement in Brabant nog beter.

Meer informatie over licht en geluid verhuur?

Wilt u meer informatie over verlichte dansvloeren, verhuur electro voice of een discoshow voor uw bruiloft? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0622250684 en via de e-mail op info@estaloca.nl. Wij helpen u graag verder met de voorbereidingen van uw feest in Brabant.