Electro voice

Het belang van goed geluid

Wilt u ervan op aan kunnen dat uw geluid op uw feest of evenement perfect is? Schakel dan Estaloca in. Wij zijn namelijk expert op het gebied van licht en geluid. Onze mogelijkheden zijn enorm. Wij zorgen onder andere voor verhuur electro voice. De productlijn van Electro Voice is zeer breed. Het wordt gebruik voor onder andere concerten en podia. U bent gegarandeerd van uitstekend geluid op uw feest.

Wat is electro voice?

Electro voice al decennia lang de fabrikant op het gebied van van audioapparatuur en accessoires. Als u kiest voor het huren van electro voice, dan kiest u voor kwaliteit. Het publiek zal dit ook merken omdat de beleving van de muziek enorm wordt verhoogd tijdens het gebruik van deze apparatuur. Wij bieden het totaal pakket aan. Dat betekent dat er bij het verhuur alles aanwezig zal zijn van versterkers, speakers en microfoons. Noem het maar op, dit zal niet ontbreken. Heeft u een groot feest? Uw audio van electro voice zal u niet in de steek laten.

Op locatie geleverd

Ons licht en geluid is op diverse locaties te leveren. Onze experts op het gebied van verhuur electro voice zullen het vakkundig voor u aansluiten. Zo heeft u zelf nergens omkijken naar. Wij verzorgen onze diensten voor modeshows, housewarmings, bedrijfsevenementen, festivals, theater en tuinfeesten. Heeft u een ander evenement in de planning? Neem dan contact met ons op wat de mogelijkheden zijn. Heeft u speciale wensen van verhuur electro voice? Laat het ons spoedig weten. Zo kunnen wij hier in onze planning rekening mee houden.

Electro voice

Meer informatie over verhuur electro voice?

Heeft u meer informatie nodig over electro voice? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts kunnen hier alles over vertellen over de huur van het materiaal. Wij kunnen u ook helpen aan een vrijblijvende offerte. Zo weet u precies waar u aantoe bent als u graag het soundsystem wilt huren. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0622250684 en via de e-mail op info@estaloca.nl. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!