Licht en geluid verhuur Eindhoven

Evenement in Eindhoven? Estaloca ontzorgt!

Bent u op zoek een een specialist op het gebied van licht en geluid verhuren? Wij van Estaloca kunnen u verder helpen in Eindhoven, Brabant. Wij zijn al jarenlang de specialist in Brabant. Ons bedrijf regelt uw techniek van A tot Z op uw bedrijfsfeest of evenement. Maar dat is niet alles, wij leveren ook zeer gespecialiseerde DJ’s, LED dansvloer, discoshow, feestverlichting, voor uw bruiloft en verhuur electro voice. Meer informatie hierover leest u in de onderstaande tekst. Onze expertise zorgt ervoor dat uw feest tot in de puntjes wordt geregeld. Er zal u aan niks ontbreken in Eindhoven.

LED vloeren met geluidsinstallatie huren

Een van onze specialisaties is het verhuren van LED dansvloer. Wilt u op uw feest in Eindhoven eens wat anders? Dan kunt u een discovloer huren. Deze verlichte dansvloer kan veel verschillende kleuren aannemen. Door LED te gebruiken is het energieverbruik laag. De verlichting maakt uw vloer spectaculairder. Wij installeren het graag voor u.

Professionele dj set huren

Goede muziek is essentieel om uw feest te laten slagen. Een goede DJ kan daar niet aan ontbreken. Wij werken al decennia lang met de beste DJ’s en de beste apparatuur in Eindhoven. Estaloca werkt met vaste discjockeys die uw evenement tot een groot succes kunnen maken. Wij werken uitsluitend met zeer ervaren mensen. Zij kunnen haarfijn aanvoelen wat de klant wilt en gaat van uw evenement in Eindhoven een feest maken met licht en geluid verhuur.

Muziekinstallatie huren voor een totaaloplossingen

Muziek en verlichting is van groot belang om een evenement in Eindhoven te laten slagen. Estaloca kan dit voor u regelen. Wij werken alleen met moderne en betrouwbare apparatuur. U kunt ervan op aan dat wij alleen kwaliteit leveren. Maar dat is niet alles. Wij kunnen u onder andere van dienst zijn voor verhuur electro voice, voor het meest optimale geluid. U kunt er ook voor kiezen om de organisatie van evenement compleet aan ons over te laten. Wij zorgen dan naast alle technische benodigdheden ook voor de aankleding. Onze full-service dienstverlening wordt regelmatig gebruikt voor:

  • Bruiloften
  • Zakelijke evenementen
  • Theaters belichten
  • Beurzen
  • Festivals
  • Publieksevenementen zoals carnaval

Licht en Geluid Verhuur Eindhoven

Professionele dj apparatuur huren? Geen probleem bij Estaloca

Estaloca is de totaalleverancier op gebied van techniek voor uw evenementen. U kunt bij ons terecht voor licht en geluid verhuur van professionele apparatuur voor al uw evenementen in Eindhoven. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een geluidsset of feestverlichting huren. Dit is bij ons geen enkel probleem. Wilt u gegarandeerd zijn van de beste kwaliteit geluid op uw evenement? Dan kunt u bij ons boxen huren van het merk Electro Voice. Kiest u voor Electro Voice dan kiest u voor kwaliteit. U kunt bij ons zelfs een ervaren dj met bijbehorende professionele dj set huren. Met de professionele apparatuur van Estaloca maakt u van elk evenement in Eindhoven een geslaagd feest.

Meer weten over professioneel licht en geluid verhuur?

Wilt u meer weten over licht en geluidsapparatuur huren in Eindhoven, Brabant of bijvoorbeeld de verhuur van LED dansvloer, verhuur electro voice of wilt u een discoshow op uw bruiloft? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 0622250684 of via de e-mail info@estaloca.nl. Wilt u een uniek feest vieren? Schakel dan Estaloca in Eindhoven, Brabant in!