Licht en geluid verhuur

Uw licht en geluid leverancier

Estaloca is de leverancier in licht en geluid verhuur. Wij leveren voor uw evenementen een totaalpakket. Wij zorgen ervoor dat het licht op de juiste locatie terecht komt en bouwen het hier voor u op. Ons bedrijf heeft al jarenlang ervaring op het gebied van licht en geluid verhuur bij grote evenementen en feesten. Wij verzorgen onder andere uw licht en geluid bij modeshows, festivals, bruiloften en tuinfeesten. Wij werken uitsluitend met moderne en betrouwbare apparatuur. U kunt er van op aan dat uw licht en geluid bij ons in goede handen is.

Verlichte dansvloer

Wij helpen u graag om uw evenement te laten slagen. Onze experts geven u graag meer informatie over licht en geluid verhuur. Op het gebied van licht verhuur werken wij met LED verlichting. Zo kunnen we een lichtgevende dansvloer voor u plaatsen, zodat de bezoekers kunnen genieten van de wisselende kleuren op de grond. Dat geeft net dat beetje meer charme aan een dansvloer. LED-verlichting geeft veel sfeer en bovendien kost het minder energie. U kunt onze medewerker altijd bereiken als u vragen heeft over licht verhuur.

Evenement in de planning? Estaloca ontzorgt

Bent u op zoek naar professioneel licht en geluid bij uw evenement? Neem dan contact met ons op. Naast de verhuur van licht en geluid bieden wij ook totaaloplossingen. Hierbij ontzorgen wij organisatoren volledig. We zorgen naast het licht en het geluid namelijk ook voor de aankleding van uw evenement!Hieronder hebben wij een rij samengesteld met evenementen waarin wij gespecialiseerd zijn. Wij staan voor u klaar op

  • Tuinfeesten
  • Bruiloften
  • Modeshows
  • Festivals
  • Bedrijfsfeesten
  • Housewarmings

Licht en geluid

Het belang van goed geluid

Voor geluid verhuur hebben wij ook experts in dienst. Onze DJ’s kunnen u helpen om uw avond te laten slagen. Wij werken uitsluitend met ervaren DJ’s en de beste apparatuur. Onze professionals op het gebied van geluid verhuur weten precies aan hoe uw evenement een feest moet worden.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar ons aanbod van de verhuur van licht en geluid of heeft u meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts geven u graag meer informatie. Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Voor ons is dat geen enkel probleem. U kunt ons telefonisch bereiken op 0622250684 en via de e-mail op info@estaloca.nl.