Licht en geluid verhuur Mierlo

Evenement organiseren? Estaloca ontzorgt

Al jarenlang is Estaloca de specialist op het gebied van licht en geluid verhuur. Wij kunnen u helpen uw bedrijf- of privéfeest in Mierlo te laten slagen. Ons bedrijf regelt de techniek op uw feest en dat scheelt voor u een hoop werk. U kunt bij ons terecht voor licht, geluid, rigging en energie. Wij zijn niet meer weg te denken bij evenementen in Brabant. Maar licht en geluid verhuur is niet onze enige specialiteit. Wij regelen ook DJ’s voor uw feest, uw LED dansvloer en wij regelen verhuur electro voice in Mierlo. Uw muziek komt dan nog beter tot zijn recht. Daarnaast kunnen wij ook de aankleding van de locatie verzorgen. Deze diensten zorgen ervoor dat wij organisatoren van evenementen volledig kunnen ontzorgen.

Discovloer met geluidsset huren

Het verhuren van een discovloer is een van onze specialiteiten in Mierlo. Wij kunnen dit voor u aanleggen op locatie. Wij maken gebruik van de nieuwste LED-technieken waardoor uw dansvloer nog beter tot zijn recht komt. Een voordeel van deze LED dansvloer is dat het energieverbruik bijzonder laag is. In slechts een handomdraai heeft u een mooie, gladde dansvloer waar iedereen gebruik van kan maken. Wij leveren vanaf 30 euro per vierkante meter. Wilt u meer informatie over deze verlichte dansvloer? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op in Mierlo.

Professionele draaitafel huren in Brabant voor uw evenementen

Wij van Estaloca verzorgen uw evenement tot in de puntjes. Wij zijn van alle markten thuis in Mierlo. Heeft u een bedrijfsfeest of wilt u discoshow op uw bruiloft? Wij leveren voor u het licht, geluid en als u wilt zelfs een DJ. Goede muziek is van groot belang om uw feest een succes te maken. Wij werken daarom uitsluitend met de beste DJ’s. Wij werken al jarenlang met vaste DJ’s op verschillende feesten. Deze mensen zijn zeer ervaren en voelen precies aan wat u wilt met uw feest. Wij zorgen er persoonlijk voor dat uw bruiloft, festival of bedrijfsfeest een groot succes wordt. Voor het beste geluid op uw feest in Mierlo bieden wij ook verhuur electro voice aan.

Mierlo

Professionele muziekinstallatie huren? geen probleem bij Estaloca

Estaloca is de totaalleverancier op gebied van techniek voor uw evenementen. U kunt bij ons professionele apparatuur huren voor al uw evenementen in Mierlo. Zo kunt u bij ons terecht voor licht en geluid verhuur maar ook voor de verhuur van een complete muziekinstallatie. Dit is bij ons geen enkel probleem. Wilt u gegarandeerd zijn van de beste kwaliteit geluid op uw evenement? Dan kunt u bij ons boxen huren van het merk Electro Voice. Kiest u voor Electro Voice dan kiest u voor kwaliteit. U kunt bij ons zelfs een ervaren dj met bijbehorende professionele draaitafel huren. Met de professionele apparatuur van Estaloca maakt u van elk evenement in Mierlo een geslaagd feest.

Wilt u graag meer informatie over geluid verhuur in Mierlo?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen in Mierlo. Wij helpen u graag verder. Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Ook daar kunnen wij u mee van dienst zijn. U kunt contact opnemen via 0622250684 of via het e-mail adres info@estaloca.nl. Wij zijn u graag van dienst in Mierlo.