Discovloer huren

Wilt u een discovloer huren?

Heeft u binnenkort een feest of evenement en bent op op zoek naar een discovloer? Dan bent u bij Estaloca aan het juiste adres. Bij ons kunt u een discovloer huren voor elke gelegenheid. De panelen die wij leveren kunnen makkelijk op gelijkvloerse plaatsen worden aangelegd. Dat betekent dat bijna iedereen de vloer op kan. Wilt u de discovloer huren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten kunnen u alles vertellen.

LED verlichting in onze dansvloeren>

Wij maken voornamelijk gebruik van de laatste LED technieken. Onze dansvloer is door het gebruik van deze LED verlichting glad. De kleuren komen er op deze manier nog beter uit. Wij huren vloeren vanaf 30 euro per vierkante meter. U kunt zelf beslissen hoe groot u de discovloer wilt laten worden. Heeft u veel gasten? Voor ons is het geen enkel probleem om de vloer extra groot te maken. U kunt uw wensen van te voren aan ons doorgeven.

Het plaatsen van de vloer

Wij staan graag voor u klaar om de discovloer voor u te plaatsen. Onze specialisten zullen ervoor zorgen dat de panelen op de juiste locatie naar wens worden neergelegd. Wij kunnen op veel locaties leveren, echter zit moet er wel rekening gehouden met de volgende voorwaarden aan het huren van de vloer.

  • De locatie moet per vrachtwagen bereikbaar zijn
  • De locatie moet gelijkvloers zijn. De trap op met de LED panelen is geen mogelijkheid
  • De ligplaats moet egaal en verhard zijn
  • De looppaden naar de locatie moeten breder zijn dan 80 centimeter

Discovloeren

Is dit allemaal het geval? Dan kunnen wij moeiteloos de discovloer bij u leveren en voor u installeren. Uw gasten zullen versteld staan van de mogelijkheden van de vloer! U kunt de vloer huren voor bijvoorbeeld uw vrijgezellenfeest, housewarming of festival. Neem direct contact met ons op en wij bekijken direct de mogelijkheden op uw locatie! Uw feest maakt een verpletterende indruk met een verlichte vloer van Estaloca.

Contact opnemen

Wilt u een discovloer huren en wilt u daar meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. Estaloca helpt u graag verder. Wij kunnen u meer informatie geven over het huren van de dansvloeren en de aanleg hiervan. U kunt bij ons ook een vrijblijvende offerte aanvragen. U kunt ons telefonisch bereiken via 0622250684 en via de e-mail op info@estaloca.nl.