Techniek business event

Zoekt u iemand voor uw techniek business events?

Al decennia lang staat Estaloca voor u klaar als het gaat om de techniek van licht en geluid. Wij hebben al diverse grote evenementen op onze naam staan.

Bent u op zoek naar iemand die de techniek op business events kan regelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw partner tijdens openingen, personeelsfeesten en verder. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw event perfect zal verlopen.

Licht en geluid

Goed licht en geluid is ontzettend belangrijk tijdens business events. Vooral als het druk is kan het lastig zijn om iets onder de aandacht te brengen. Wij leveren onder andere materialen van het merk electro voice. Dat betekent dat u gegarandeerd bent van perfect geluid. U kunt uw publiek prima toespreken. Wij verzorgen de techniek op uw dag. Estaloca is een full service bedrijf. Dat betekent dat al onze diensten onder één dak zitten. Wij denken met u mee over de techniek business events, regelen het transport en de installatie en de bediening van het licht en geluid.

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en techniek. Kwaliteit op uw business events staat bij ons hoog in het vaandel. Ons personeel is zeer gespecialiseerd. Heeft u wensen op het gebied van verlichting? Laat het dan aan ons personeel weten. Zij kunnen met de opbouw en techniek rekening houden met uw wensen. Een goede voorbereiding en een strakke planning is bij ons van essentieel belang. U zult op de dag van de business events geen omkijken meer hebben naar de techniek. Wij zorgen ervoor dat het licht en geluid perfect is.

Techniek business event

Heeft u meer informatie nodig

Heeft u vragen over techniek business events of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord. Tevens kunnen wij geheel vrijblijvend een offerte voor u maken. Zo weet u precies wat uw business event gaat kosten. U komt dan ook niet voor verrassingen te staan. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0622250684 en via de mail op info@estaloca.nl