Licht geluid verhuur

Totaaloplossingen voor licht- en geluid verhuur

Heeft u binnenkort een feest en wilt u hier voor het licht en geluid huren? Wij van Estaloca helpen u daar graag bij. Ons bedrijf is al decennia lang gespecialiseerd in licht en geluid verhuur. Wij verhuren bij grote evenementen, maar ook bij kleine aangelegenheden. Zoekt u een expert op het gebied van licht en geluid? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Uw expert op licht en geluid gebied

Licht en geluid verhuur is van groot belang om uw feest te laten slagen. Wij verhuren onder andere electro voice. Wij werken alleen maar met de nieuwste en modernste apparatuur. Al het materiaal wat wij via verhuur verzorgen is van grote kwaliteit en zeer betrouwbaar. Uw geluid is dan het meest optimaal. Op het gebied van licht verhuur werken wij onder andere met LED verlichting. Deze verlichting is een stuk zuiniger dan reguliere. Het gebruik hiervan scheelt u veel energie en dus ook in de kosten. Wij verhuren onder andere verlichte dansvloeren. Dat maakt u feest net even wat spectaculairder.

Totaaloplossingen

Naast het leveren van licht- en geluidsapparatuur, kunnen wij ook de muziek op uw feest regelen. Wij leveren zeer gespecialiseerde DJ’s die werken met de beste apparatuur. Onze mensen voelen precies aan hoe uw evenement een groot succes moet worden. Daarnaast kunnen wij ook de aankleding van de locatie verzorgen. Deze combinatie van diensten maakt ons een full-service partner voor evenementen en partijen. Onze full-service dienstverlening wordt onder andere gebruikt voor:

  • Bruiloften
  • Tuinfeesten
  • Housewarming
  • Festivals
  • Bedrijfsfeesten
  • Theater

licht en geluid binnen event

Heeft u binnenkort een evenement en zoekt u experts die uw audio en licht regelen? Wij van Estaloca staan dan graag voor u klaar. Wij regelen uw licht, uw LED dansvloer, DJ’s en apparatuur. Heeft u speciale wensen? Geef dat dan aan ons door. Zo kunnen wij hier rekening mee houden.

Aanvullende informatie nodig?

Heeft u vragen over licht geluid verhuur? U kunt dan contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag over ons werk. Wij zijn te bereiken op 0622250684 en via de e-mail op info@estaloca.nl. U kunt bij ons ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.