Licht verhuur

Uw specialist voor licht verhuur

Goede verlichting is van groot belang tijdens een feest of evenement. Bent u zoek naar een specialist op dit gebied? Wij van Estaloca kunnen u verder helpen. Wij zijn al jaren experts in licht verhuur. Wij zorgen dat de verlichting voor uw bedrijfsfeest of festival uitsluitend door professionals worden opgebouwd. Zo bent u er zeker van dat uw feest in goede handen is en uw verlichting er perfect uitziet. Met onze kennis maken wij uw feest tot een niet meer te vergeten gebeurtenis. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te assisteren!

Wat wij bieden met onze licht verhuur

Wij weten als geen ander dat goede entertainment de basis is voor het slagen van elk feest. Niet alleen geluid is daarbij van belang, verlichting speelt ook een grote rol. Wij bieden onder andere complete discoshows aan. Onze specialisten kunnen uit de voeten met verschillende genres zoals salsa, country, apres-ski en ga zo maar door. De verhuur van het licht wordt hier volledig op aangepast. Hieronder hebben wij een lijst gemaakt waar wij onder andere licht verhuur aanbieden:

  • Bruiloften
  • Bedrijfsfeesten
  • Festivals
  • Privéfeesten
  • Modeshows
  • Theater
  • Housewarming

Licht verhuur

Voor licht verhuur werken wij onder andere met LED verlichting

Al enkele jaren werken wij met LED verlichting. Dit is een van de soorten licht die wij aanbieden voor verhuur. Door gebruik te maken van LED-lampen en spots kunnen de kleuren in bijvoorbeeld een woonkamer met een simpele handeling aangepast worden. Wij kunnen een woonkamer voor een housewarming omtoveren tot een prachtig verlicht huis. Wilt u meer weten over verhuur van dit soort licht? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om sfeerverlichting te plaatsen in uw tuin voor bijvoorbeeld een tuinfeest. Wij kunnen voor dit soort feesten een truss-constructie bouwen als basis voor een tent met een sterrendoek als hemel. Zo is uw tuin prachtig verlicht. Estaloca biedt verschillende soorten licht aan voor verhuur. Wij zijn van alle markten thuis. Uw feest of evenement wordt er een om nooit meer te vergeten.

Meer weten over licht verhuur

Wilt u meer weten over licht verhuur? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook dat is bij ons geen enkel probleem. Wij helpen u graag verder. Wij bezorgen onze lichtverhuur in Brabant. U kunt ons bereiken op 0622250684 of via de e-mail op info@estaloca.nl.