Live stream

Wij organiseren uw live stream evenement

Heeft u een live stream nodig voor uw evenement, vergadering, optreden of een andere bijeenkomst? Dan kunt u bij Estaloca terecht voor het opzetten en organiseren van een kwalitatief uitstekende live stream. Dankzij de coronacrisis weet heel Nederland wat streamen is en wat een live stream is. Veel vergaderingen, trainingen, uitvaarten en optredens werden en worden met live streamen gedaan. Het voordeel van een bijeenkomst via een live stream is dat mensen niet hoeven reizen en ook niet met zijn allen in een ruimte hoeven samen te komen. Kortom, live streamen is een efficiënt communicatiemiddel. Wilt u ook een handige live stream laten opzetten voor uw bedrijfs- of familie evenement? Neem dan contact op met Estaloca.

Waarom een live stream bij Estaloca?

Veel partijen maken gebruik van live stream. Waar het in het verleden gedaan werd om internationale live gesprekken en vergaderingen mogelijk te maken, is het inmiddels bijna gemeengoed geworden. Wij bieden met een pop-up webcast studio en virtual meeting rooms de mogelijkheid om een evenement online te organiseren. Wij denken met u mee over maatwerk oplossingen voor een unieke ervaring. Dat kunnen we ook voor u op locatie doen. Geen gedoe dus met platforms als Zoom, Hangouts of Teams met een storende verbinding, haperend beeld en onverstaanbare gesprekken. Wij zorgen ervoor dat de livestream in hoge kwaliteit wordt uitgezonden en met een gepaste regie wordt begeleid.

Wij organiseren uw live stream

Er komt best het een en ander kijken bij het maken van een live stream. Bij Estaloca nemen we u het organiseren van de live stream graag uit handen. Die kunnen wij van A tot Z voor u opzetten. Afhankelijk van de omvang van de bijeenkomst en het doel kunnen wij de juiste live stream apparatuur huren die nodig is voor uw bijeenkomst.

Live-stream

Live streaming uitvaart

Heeft u te maken met een overlijden in de familie- of kenniskring? Dan wilt u natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen de uitvaart kunnen bijwonen voor een laatste groet aan de overledene. Dat biedt uitkomst voor wie door omstandigheden, of door afstand, fysiek niet bij de uitvaart aanwezig kan zijn. Met live streaming van de uitvaart geeft u iedereen de mogelijkheid om de uitvaart mee te maken. Onze ervaring is dat dat zeer gewaardeerd wordt. Wilt u een uitzending in hoge kwaliteit, die met zorg en aandacht wordt gemaakt? Wij nemen u alle zorgen uit handen en realiseren graag voor u een prachtige livestream.

Contact opnemen voor een live stream

Wilt u ook een live stream service van Estaloca voor uw training, vergadering of andere bijeenkomst op afstand? Neem dan contact met ons op via +31 (0)6 22 25 06 84 of info@estaloca.nl. U kunt ook ons online contactformulier invullen. We informeren u graag over de mogelijkheden en de aantrekkelijke tarieven van live streaming met Estaloca.