In het begin van dit nieuwe jaar hebben we ons verhuur assortiment een flinke upgrade gegeven. Hiermee is Estaloca ewer helemaal klaar voor de toekomst!

De volgende producten en zaken hebben wij toegevoegd aan ons assortiment:

 1. Eurotruss FD34

  Flinke uitbreiding van de voorraad Eurotruss FD34. Deze uitbereiding omvat rechte lengtes van 300cm, 200cm, 75cm en een aantal hoek stukken zoals T-50 met down.

 2. LED spots Spectral

  LED spots spectral m1000 tour. Deze spots worden per 6 geleverd in een flightcase inclusief bekabeling en riggingmatetialen.

 3. Pipe and drape

  Uitbereiding pipe and drape. De uitbreiding bestaat uit loggers en staanders. Ook is de doekenvoorraad flink uitgebreid. Naast de zwarte doeken zijn ook witte doeken leverbaar. Het merk van de pipe and drape die wij voeren is geschikt voor all-areas.

 4. USB toevoegingen

  Al onze regierekken zijn nu uitgevoerd met usb-spelers. Hierdoor worden ze nog toegankelijk en makkelijk te bedienen. Estaloca is hiermee dus weer helemaal gereed voor de toekomst!

Interesse

Heeft u interesse in éen van de bovenstaande producten of wilt u hier meer informatie over? Neem dan vandaag nog contact met ons op via +31 (0)6 22250684 of via info@estaloca.nl.