Licht en geluid leverancier

Estaloca is de leverancier in licht en geluid verhuur. Estaloca levert voor verschillende evenementen een totaalpakket. Wat kunt u verwachten van ons? Wij zorgen ervoor dat het licht en geluid op de juiste locatie terecht komt op uw evenement. Ons bedrijf is jarenlang een licht en geluid leverancier bij grote evenementen en feesten. Wij werken uitsluitend met moderne en betrouwbare apparatuur. U kunt ervan op aan dat uw evenement bij ons in goede handen is.

Opzoek naar een verlichte dansvloer?

Wij helpen u graag om uw evenement te laten slagen. Een verlichte LED- dansvloer is één van onze specialiteiten. Wij kunnen een lichtgevende dansvloer voor u plaatsen, zodat de bezoekers kunnen genieten van de wisselende kleuren op de grond. Dat geeft net dat beetje meer charme aan een dansvloer. LED-verlichting geeft veel sfeer en bovendien kost het minder energie.

Evenement in de planning? Opzoek naar een licht en geluid leverancier?

Bent u op zoek naar professionele licht en geluid leverancier voor uw evenement? Estaloca is de oplossing waarnaar u opzoek bent. Naast het leveren van licht en geluid bieden wij ook totaaloplossingen aan voor uw evenement. Estaloca ontzorgt u als organisator volledig. Wij zijn niet alleen leverancier van het licht en het geluid voor uw evenement maar wij kunnen ook de volledige aankleding verzorgen! Hieronder hebben wij een rij samengesteld met evenementen waarin wij gespecialiseerd zijn.

  • Tuinfeesten
  • Bruiloften
  • Modeshows
  • Festivals
  • Bedrijfsfeesten
  • Housewarming
  • Licht en geluid leverancier

Het belang van goed geluid

Voor geluid verhuur hebben wij ook experts in dienst. Onze DJ’s kunnen u helpen om uw avond te laten slagen. Wij werken uitsluitend met ervaren DJ’s en de beste apparatuur. Onze professionals op het gebied van geluid verhuur weten precies aan hoe uw evenement een feest moet worden. Goed geluid op uw evenement is van groot belang. Geluid is een sfeermaker! Daarbij wilt u uw gasten op de dansvloer krijgen of ervoor zorgen dat zij aandachtig kijken en luisteren. Met slecht geluid jaag je de mensen weg en dat is zonde!

Wilt u meer weten over de licht en geluid leverancier?

Dat kan! Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts van Estaloca geven u graag meer informatie. Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Voor ons is dat geen enkel probleem.

Licht en geluid leverancier – Estaloca

Licht en geluid leverancier Licht en geluid leverancier Licht en geluid leverancier