Licht en geluid verhuur

Estaloca is de leverancier in licht en geluid verhuur. Wij leveren voor uw evenementen een totaalpakket. Wij zorgen ervoor dat het licht en geluid op de juiste locatie terecht komt en bouwen het hier voor u op. Ons bedrijf heeft al jarenlang ervaring op het gebied van licht en geluid verhuur bij grote evenementen en feesten. Wij verzorgen onder andere uw licht en geluid bij modeshows, festivals, bruiloften en feesten. Estaloca werkt uitsluitend met moderne en betrouwbare apparatuur. U kunt ervan op aan dat uw licht en geluid bij ons in goede handen is.

Verlichte dansvloer op uw evenement?

Uw evenement naar een hoger niveau tillen? Onze experts geven u advies over licht en geluid en andere mooie toevoegingen voor uw evenement. Zo kunt u ook een LED-verlichte dansvloer of catwalk bij ons huren. Wij werken met ledverlichting omdat dit meer sfeer en minder energie kost. Zo kunnen we een lichtgevende dansvloer voor u plaatsen, zodat de bezoekers kunnen genieten van de wisselende kleuren op de grond. Dat geeft net dat beetje meer charme aan een dansvloer.

Evenement in de planning? Estaloca verhuurt licht en geluid.

Bent u op zoek naar professioneel licht en geluid verhuur bij uw evenement? Neem dan contact met ons op. Naast de verhuur van licht en geluid bieden wij ook totaaloplossingen. Hierbij ontzorgen wij organisatoren volledig. We zorgen naast het licht en het geluid namelijk ook voor de aankleding van uw evenement! Hieronder hebben wij een rij samengesteld met evenementen waarin wij gespecialiseerd zijn om licht en geluid te verhuren:

  • Tuinfeesten
  • Bruiloften
  • Modeshows
  • Festivals
  • Bedrijfsfeesten
  • Housewarmings
  • Licht en geluid verhuur

Het belang van goed licht en geluid verhuur

Voor licht en geluid verhuur hebben wij experts in dienst. Onze DJ’s kunnen u helpen om uw avond te laten slagen. Wij werken uitsluitend met ervaren DJ’s en de beste apparatuur. Onze professionals op het gebied van licht en geluid verhuur weten precies aan hoe uw evenement een feest moet worden. Goed geluid en licht op uw evenement is van groot belang. Geluid en de goede belichting is een sfeermaker! Daarbij wilt u uw gasten op de dansvloer krijgen of ervoor zorgen dat zij aandachtig kijken en luisteren. Met slecht geluid en licht jaag je de mensen weg en dat is zonde!

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar ons aanbod van de verhuur van licht en geluid of heeft u meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts geven u graag meer informatie. Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Voor ons is dat geen enkel probleem. U kunt ons telefonisch bereiken op 0622250684 en via de e-mail op info@estaloca.nl.

Licht en geluid verhuur – Estaloca

Licht en geluid verhuur Licht en geluid verhuur Licht en geluid verhuur